MEVID
mevid Fordan Center - Biliárd és Étterem
 
 

Fordan Center – Teljes körű kikapcsolódás

mevid   mevid
 
Cím: 7622 Pécs, Bajcsy Zs u. 14-16.
Web: www.fordancenter.hu
E-mail: rendezveny@mevid.hu
Mobil: +36 302061028
Tel.: +36-72-333-166
Üzletvezető:
Nagy Patrikné
Étterem:
150 fő
Nyitva tartás:
H-P: 15:00 - 24:00
SZ: 15:00 - 02:00
 
mevid   mevid

Amit kínálunk Önöknek:

A Fordan Center Pécs városának egyetlen komplex szórakozási lehetőséget nyújtó vendéglátóhelye. 15 professzionális billiárdasztal, 4 csocsó, darts, flipper, sakk, kártyajátékok és léghoki várja Kedves Vendégeinket, kikapcsolódni vágyó társaságokat, korosztálytól függetlenül.

A Fordan Centerben minden megvan ahhoz, hogy egy különleges eseményt szervezz. Itt nem csak beszélgetésre, kellemes ital vagy egy ízletes étel elfogyasztására van lehetőség, hanem új izgalmakat, élményeket is szerezhettek. A céges bulin csocsó- vagy biliárd bajnokságot rendezhettek a kollégák között. Az étterem dobogó részén közel 50 fő tud elkülönülten, de mégis a játékok közelében szórakozni. Az egész Fordan Centerben akár 200 főt tudunk fogadni, és kiszolgálni. A beépített hangtechnika, a külön telepíthető színpad, fény és hangtechnika fellépők fogadására is alkalmassá teszi a termet.

Barátságos környezet, kikapcsolódás, páratlan hangulat, széleskörű ital- és ételválaszték, ez jellemzi éttermünket. Folyamatosan megújuló étlapunkon főként olaszos tészták, pizzák és frissensültek találhatóak, valamint megjelennek a magyar konyha kedvencei is. A szezononként változó kínálatban törekszünk arra, hogy minél több helyi alapanyagot használjunk fel. A Fordan Center éttermének italkínálata igen széles. Folyamatos italakciókkal várunk minden szórakozni vágyó vendéget. A Fordan Hotel Pécs különterme pedig kiválóan alkalmas családi, baráti, üzleti rendezvények, állófogadások lebonyolítására (50 főig).

 


Nagyobb térképre váltás

 
     
Mecsekvidéki Vendéglátó ZRT.   |   Cím: 7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky út 14-16.   |   Tel.: +36 (72) 325-955   |   E-mail: mevid@mevid.hu   |   by K3Net
Vissza a nyitó oldalra Írjon nekünk! Nyomtatás Vissza a nyitó oldalra Oldaltérkép - sitemap