MEVID
mevid Esküvők
 
 

Egy esküvő sikere az apró titkok meglelésében rejlik, amikor a rendezvényszervező az adott eseményt egyedi köntösbe öltözteti.

mevid   mevid
  Esküvő  
mevid   mevid
mevid   mevid
  Esküvő  
mevid   mevid
mevid   mevid
   
mevid   mevid

Ehhez szükség van a partnerre fordított különös figyelemre, az általa megadott információk és szinte észrevétlen jelek felismerésére, amikhez a szakmai tudást, valamint cégünk egyéni stílusát társítva, a megrendelőre legmagasabb elvárásainak megfelelő esküvő lebonyolítására kerülhet sor. A személyes kapcsolat kialakítása felszabadultabbá teszi partnerünket és csapatunkat egyaránt, olyan elképzelések találkozhatnak egymással, amik egyébként nem kerülnének felszínre. Cégünk a MEVID zrt. az esküvők lebonyolítása során ezt a családias szemléletet tette magáévá. A profi szakmai stáb ugyanakkor rendelkezik mindazon tudással, szakképzettséggel, infrastruktúrával és technikai háttérrel, amik egy rendezvény megszervezésének alapvető feltételei. Pécs belvárosában rendelkezünk két akár 300 főt befogadó légkondicionált étteremmel, mely esküvők lebonyolításának méltó helyszíne. Éttermünk felett szálláslehetőséget is tudunk biztosítani a táncban és a mulatságban elfáradt násznépnek. Szeretnénk azonban ennél többet nyújtani. Egy esküvő hiába professzionálisan megszervezett, és ekként sikeres, ha nem hatja át az a plusz, ami által kiemelkedik mind közül. Ez azonban csak akkor érhető el, ha partnerünk és csapatunk tagjai közösen találnak rá az igazán felejthetetlen és egyedi rendezvény kulcsára. A nagyság elérése a kicsi dolgokban rejlik, mi ezt az utat tűztük ki magunk elé.

mevid   mevid
   
mevid   mevid
mevid   mevid
   
mevid   mevid
Az alábbi helyszíneken várjuk kedves vendégeinket:
Cím: Fordan Hotel - 7622 Pécs, Bajcsy-Zs. u. 14-16.
Tel/Fax: 72/333-166
E-mail: rendezveny@mevid.hu
Mobil: +36 30 206 1028
Nagy étterem: 150 fő
Különterem: 30 fő
Parkolás: saját, zárt parkoló (korlátozott számban)
Cím: Univ Rendezvényterem - 7624 Pécs, Breuer Marcell sétány .
E-mail: rendezveny@mevid.hu
Mobil: +36 30 219 1403
Üzletvezető: Nagy Patrikné
Étterem: 300 fő
Parkolás: egyénileg
 
     
Mecsekvidéki Vendéglátó ZRT.   |   Cím: 7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky út 14-16.   |   Tel.: +36 (72) 325-955   |   E-mail: mevid@mevid.hu   |   by K3Net
Vissza a nyitó oldalra Írjon nekünk! Nyomtatás Vissza a nyitó oldalra Oldaltérkép - sitemap