MEVID
mevid mevid
   
Rugalmas foglalkoztatás fejlesztése a MEVID Mecsekvidéki Vendéglátó Zártkörűen Működő Részvénytársaságnál

Cégünk, a MEVID, Mecsekvidéki Vendéglátó Zártkörűen Működő Részvénytársaság a 2017-es évben megpályázta és meg is nyerte a Széchenyi 2020 által meghirdetett "A rugalmas foglalkoztatás elterjesztése a konvergenciarégiókban - Rugalmas, családbarát foglalkoztatási módszerek bevezetése a munkáltatóknál" című pályázatot.

A támogatás mértéke 100%, melynek összege 11 450 223 Ft. A pályázat keretein belül a rugalmas foglalkoztatás megkezdéséhez tanácsadást vettünk igénybe több területen is, így a jogi-, pénzügyi-, munkaügyi tanácsadást. Új szabályzatokat alakítottunk ki a szervezetfejlesztés szempontjából, valamint képzések útján fejlesztjük azon munkatársaink kompetenciáit, akik részt vesznek a programban. Az otthon foglalkoztatás megkönnyítése érdekében 10 darab otthoni munkaállomást alakítottunk ki, valamint rendszer-, és hálózatfejlesztésre különítettünk el forrást.

A projekt befejezésének tervezett dátuma 2018. március 31.

Azonosítószáma: GINOP-5.3.2-16

Álláshirdetés - Élelmezésvezető-helyettes

Komlón működő közétkeztető nagykonyhára keresünk elsősorban élelmezésvezetői végzettséggel, nagykonyhai gyakorlattal rendelkező kollégát élelmezésvezető-helyettesi munkakörbe.
Jelentkezni fényképes önéletrajzzal a következő email címen lehet: rodek.eszter@mevid.hu, allas@mevid.hu

Új sütemények, torták a kínálatban.

2018 tavaszán megújult sütemény és torta kínálattal jelentkezünk. Javában folyik a kísérletezés, kóstolás, a csöppnyi édes kényeztetések csiszolgatása. A képen a tegnapi próba pohárkrém és tramisu. 

Hamarosan jelentekzünk a részletekkel. 

Diétás és közétkeztetési szakács képzésienk, versenyeink

Az étkeztetés és a vendéglátás környezete, a fogyasztói igények folyamatosan változnak, ezzel a közétkeztetőknek, vendéglátósoknak is lépést kell tartania. Olyan új alapanyagok, érzékenységek, ízvilágok jelentek meg, amelyek folyamatosan formálják a vendéglők és az éttermek kínálatát. 

Felelős szolgáltatóként a MEVID zRt. élen kíván járni ebben a folyamatban, ezért rendszeres továbbképzéseket, szakmai programokat szervezünk kollégáinknak. 

Az idei, 2017-es évben már két ilyen szakmai programon cseréltünk tapasztalatot egymással és tanultunk sok újdonságot. 

Az első, márciusi alkalommal az OÉTI közétkeztetési verseny kiírása mentén belső versenyt rendeztünk az éttermeinknek, ahol meghatározott alapanyagokból és árból kellett egy menüt öszeállítani és lefőzni. 

A júniusi képzésünk témája pedig a diéták és az ételérzékenységek körül forgott. Június 8-án a Bosziban először Gyuricza Ákos dieteikus tartott egy rövid bevezetőt főként a calcium bevitelről és az újfajta alapanyagok felhasználásáról, majd a kollégák az előre kisorsolt diétáknak megfelelő 3 fogásos menüsorukat készítették el.

A program végén közösen átbeszéltük a tapasztalatokat és mindenki meg is kóstolhatta az elkészült ételeket.

Az eseményekről további képeket itt lehet megnézni: 

https://goo.gl/photos/s1dBGJyRgmJdnXYS6

https://goo.gl/photos/6fA5dYk5FitRdxnq5

Átlagon felüli minősítést kapott a kaposvári közétkeztetési konyhánk.

A gyermek közétkeztetésből származó ételek (ebéd) érzékszervi vizsgálata program keretein belül lezajlott értékelésen a NÉBIH munkatársai átlagon felülinek értékelték a MEVID zRt. kaposvári konyhájának, a Kinizsi Lakótelepi Tagiskola főzőkonyhájának a menüjét. Szívből gratulálunk a kollégáknak. 

Részletek itt. 

A kaposvári Kinizsi közétkeztetési konyhánkon járt a Kaposvár most TV-s csapata.

Milyen lett a menza koszt Kaposváron a reform bevezetése óta? Erről forgatott rövid riportot a Kaposvár Most csapata. Mi szívesen láttuk őket és mutattuk meg, hogy mit és hogyan esznek a gyerekek a Kinizsi konyhájáról. 

A riportot itt tekinthetik meg. 

Pécs első elektromos töltőállomása a Fordanban!

Büszkén jelenthetjük, hogy szállodánkban épült meg Pécs első elektromos töltőállomása. Vállalatunk a fenntartható fejlődést szem előtt tartva tervezi meg üzleti folyamatait, ennek részeként épült meg a Fordan Hotel parkolójában az elektromos autók töltésére szolgáló állomás. 

A figyelmesebbek eddig is észrevehették hasonló jellegű törrekvéseinket, hisz a szálloda energiaellátását a szálloda tetején látható napkollektor- és napelem telep biztosítja. A környezettudatos működés következő lépcsőjeként építettük meg töltőállomásunkat, amely vendégeink számára folyamatosan rendelkezésre áll.

Partnertalálkozó a Fordan Centerben!

A vendéglátásban kiemelt szerepet élvez a bizalom és a jó kapcsolat. Mindezt szem előtt tartva partnereinket egy kellemes borvacsorával egybekötött cégbemutatóra invitáltuk.

A hozzánk érkező vendégek megismerhették a Mevid Zrt. számos tevékenységét, bejárhatták a szállodát, valamint a gyakorlatban láthatták napelem rendszerünk és elektromos töltőállomásunk működését. A kellemes időtöltést tovább erősítették masszőreink, akik nagyban hozzájárultak vendégeink ellazulásához.

Az esemény fényét és hangulatát emelte a Mokos Pincészet által biztosított borkóstoló, valamint a vacsora mellé felszolgált kiváló borok egész sora, melyek tökéletesen egészítették ki a szakácsaink által elkészített különleges fogásokat. Ez a kombináció minden hozzánk ellátogató vendég elismerését kiérdemelte.

Köszönjük minden partnerünknek a részvételt, bízunk a további sikeres együttműködésben!

 

Hidegtálak az Ételvarázsnál
Közelednek az Ünnepek! Könnyű és ízletes kiegészítése a vacsorának egy hidegtál. Az Ételvarázs kínálatában széles választékot talál.

bővebben >>

A komlói konyhafelújítások sajtómegjelenései

A Komlón nyáron lezajlott önkormányzati tulajdonban lévő konyháinak felújításához a MEVID zRt. is jelentősen hozzájárult.

Erről több hír is megjelent. Az Élelmezésvezetők lapja szeptemberben közölt erről cikket.

A Hegyhát Híradó pedig szeptember 3-ai adásában számolt be a 2013. augusztus 29-dikei tálalókonyhák ünnepélyes átadásáról

MEVID a Papp László Számviteli Versenyen

Az idén a MEVID zRt. adta a témát a Pécsi Közgázon megrendezett VI. Papp László Számviteli Versenynek.

A megmérettetésen 17 hazai és külföldi csapat vett részt. A hallgatóknak a MEVID cégcsoport jelenlegi helyzetét kellett elemezniük, egy lehetséges kontrolling rendszer kialakítására kellett javaslatot adniuk.

A zsűriben többek között az IFUA és PWC tanácsadó cégek, a könyvvizsgáló kamara Baranya megyei elnöke, a Corsó Hotel pénzügyi vezetője és az MKB Bank képviseltette magát.

A verseny győztesei a Fordan Hotelbe és a Diás Panzióba nyertek hosszú hétvégés üdülést.

bővebben >>

Karácsonyi tortavásár az Ételvarázs weblapján

Karácsonyi és születésnapi TORTAVÁSÁR az Ételvarázsnál!
Nézze meg honlapunkat és rendeljen az ízlésének megfelelő süteményekből is. Cukormentes, diabetikus rendeléseket is felveszünk.

Rendelését kényelmesen otthonról intézheti, mi pedig kiszállítjuk Önnek a finomságokat.
Miért a konyhában töltené az ünnepek előtti időszakot?

bővebben >>

Igazságtalan pécsi közbeszerzési döntés
A MEVID zRt. ajánlatot nyújtott be Pécs város közétkeztetési és szociális étkeztetési szolgáltatásának közbeszerzési kiírására.

A közel 60 éves közétkeztetési múltra visszatekintő cégünket az eljárásból kizárták és a pályázati feltételeknek szintén meg nem felelő és az eredetileg rendelkezésre álló forrásoknál közel 80 millió forinttal drágább pályázatot benyújtó pesti székhelyű cég, a Hungast Dél-Magyarország Kft.-t hirdette ki nyertesnek a helyi bíráló bizottság.

Cégünk álláspontja szerint többszörösen jogsértő volt az eljárás, továbbá számos erkölcsi probléma is felvethető.

bővebben >>

Lila esküvői köntösben az Univ Étterem

Június 02-án lila esküvői díszbe öltözött az Univ rendezvényterem. A kör asztalos berendezésről, a dekorációról és az ötletes megoldásokról egy kis fotócsokrot állítottunk össze.

en güzel oyunlar oyna kız oyunları tatile gidilecek yerler video indirbővebben >>

Napelemes kiserőmű a Fórum Hotel és a Mevid zRt. tetején
Elkészült a MEVID zRt. napelemes parkja az irodaépület tetején. A Korax Solar napelem cellák a próbaüzemen már túl vannak és megtermelték az első KW-okat is.

A beruházással cégünk hosszútávon több tonna szén-doixid termelését fogja kiváltani. A következő linken az kivitelezésről találhat meg néhány képet.

bővebben >>

Elindult a 49,5 KW-os NAPELEM beruházás a Mevid irodaépület és a Fórum Hotel tetején

Cégünk EU-s források társfinanszírozásával több, mint 200 db, 240 W-os napelemet telepít a Bajcsy Zs. úti irodaépülete tetejére. A Korax, Magyarországon működő napelem gyár egységeit fogjuk felszerelni a lepényépületre, a lift gépházra és az irodaház tetejére.

Első lépésben a beton talpazatot, rögzítő elemeket telepítettük. A majd 300 darab, darabonként kb. 70 kg.-os betontömb szállítása és a tetőre helyezése nem kis feladatot rótt a cégre. Drain lemezekkel biztosítjuk azt, hogy a víz megfelelően el tudjon folyni a tetőről.

Honlapunkon folyamatosan be fogunk számolni a további fejleményekről.

bővebben >>

Megnyílt a Fordan Hotel
Pécs belvárosában, a történelmi városrész határán fekszik néhány száz méterre a Széchenyi és a Kossuth tértől, az Árkád bevásárlóközpont szomszédságában, a 2010-ben újonnan átadott Fordan Hotel.

bővebben >>

Mecsekvidéki Vendéglátó ZRT.   |   Cím: 7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky út 14-16.   |   Tel.: +36 (72) 325-955   |   E-mail: mevid@mevid.hu   |   by K3Net
Írjon nekünk! Nyomtatás Vissza a nyitó oldalra Oldaltérkép - sitemap