MEVID
mevid Idegenforgalom,
 
 

 

mevid   mevid
 
Cégnév: Orfűtours Kft.
Cím: 7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky út 14-16.
Mobil: + 36 30/959-1590
Weboldal: www.orfutours.hu
E-mail: orfutours@mevid.hu
Kapcsolattartó: Gombár Diána
 
mevid   mevid

Az idegenforgalom és a turisztika szervesen a vendéglátáshoz kapcsolható tevékenységek. A társaság egyik meghatározó új profilja, az idegenforgalmi tevékenység, amely szorosan kötődik a vendéglátáshoz, jól kiegészítve azt. Idegenforgalommal Pécsett és Orfűn foglalkozunk saját ingatlanokon. 

Idegenforgalmi tevékenységünket Orfűn a 100%-ban MEVID tulajdonú Orfűtours Kft. szervezi, intézi. Az Orfűtours Kft. tevékenysége közel két évtizedes múltra tekint vissza. Ennek a cégnek célja, hogy orfűi idegenforgalmi ajánlatunkat minél teljesebbé tegyük.

mevid   mevid
   
mevid   mevid

Cégünk menedzsmentje az idegenforgalom terén is a folyamatos fejlesztések híve. Egy panzióval indultunk Orfűn, ma viszont már tizennyolc apartman várja a vendégeket, több mint ötven férőhellyel, egy panzióban, két vendégházban. Szállásainkat reggelivel, illetve félpanziós ellátással kínáljuk, vendégeinknek lehetőséget biztosítunk a Diás Pincében minőségi villányi borok kóstolására is. Emellett szolgáltatásaink között megtalálható a különböző szabadidős tevékenységeket (kerékpár és vizisport eszköz kölcsönzés, ping-pong, biliárd, csocsó), wellness szolgáltatásokat (szauna és pezsgőfürdő). 2007 nyarán épült meg két országszerte is ritkaságnak számító teniszpályánk is, mely Australian Open minőségű borítással készült, és remek kikapcsolódást biztosít a sportok szerelmeseinek.

Pécsi szálláshely fejlesztésünket 2010-ben kezdtük el és 2013-ban fejeztük be. A Fordan Hotel Pécs szívében helyezkedik el a történelmi városrész szélén. Igényesen kialakított, immár 31 standard, deluxe és apartman típusú, valamint gyermekbarát szoba is megtalálható a hotelben. Mini szauna világ és konferencia terem gondoskodik a további kényelemről. Szállodánk lakói részére biliárd centerünk, éttermünk és bárunk nyújt szórakozási lehetőségeket. Autóját kamerával megfigyelt, zárt parkolóban hagyhatja a Fordan Hotelben. Letisztult stílus és színvilág jellemzi standard, deluxe és apartman szobáinkat. Mozgáskorlátozott vendégeink részére kialakított szoba és akadálymentesített épület áll rendelkezésre.

Éttermünkben a magyar és nemzetközi konyha remekeivel várjuk!

Bővebb információ, szállásfoglalás: www.fordanhotel.hu

mevid   mevid
   
mevid   mevid
mevid   mevid
   
mevid   mevid

Turisztikai palettánkban pécsi szállások közvetítését is felvállaljuk. Bővebb információkat talál:

mevid   mevid
   
mevid   mevid
mevid   mevid
   
mevid   mevid
 
     
Mecsekvidéki Vendéglátó ZRT.   |   Cím: 7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky út 14-16.   |   Tel.: +36 (72) 325-955   |   E-mail: mevid@mevid.hu   |   by K3Net
Vissza a nyitó oldalra Írjon nekünk! Nyomtatás Vissza a nyitó oldalra Oldaltérkép - sitemap