MEVID
mevid Ételkiszállítás
 
 
mevid   mevid
 
Weboldal: www.etelvarazs.hu
E-mail:

rendezveny@mevid.hu

Telefon: 72/324-067
Kapcsolattartó: Schön Andrea
 
mevid   mevid

Hiszünk abban, hogy a rendszeres, egészséges étkezés a fizikai és szellemi teljesítőképesség alapja! Az Ételvarázs segít abban, hogy ügyfeleink egyszerűen, könnyen, különösebb fáradtság nélkül juthassanak tápláló és finom ételekhez.

2008-ban új piaci szegmensbe lépett be a MEVID zRt. azzal, hogy létrehozta az Ételvarázs márkáját. Ezt azzal a céllal tette, hogy az újonnan felmerült piaci igényeket kiszolgálja. A Pécs belvárosában működő konyháról az előre elkészített és lesokkolt ételeket szállítjuk ki vendégeinknek, az előzetes rendelések alapján. Ez az új szolgáltató egység már elsősorban a fogyasztói piacra termel.

mevid   mevid
   
mevid   mevid

Az ételek házhoz szállításával olyan lehetőséget kínálunk vevőinknek, mellyel mindenki időt, energiát takaríthat meg.
Széles ételválasztékunk a garancia arra, hogy mindenki megtalálja a számára legjobb és legízletesebb ételt. A menüsor a kiválóan felszerelt konyhánkon a legmodernebb élelmiszeripari technológiákkal készülnek. A kifogástalan minőség érdekében egy úgynevezett sokkolásos technológiát alkalmazunk, vagyis a frissen elkészült, ínycsiklandó ételt +80 fokról, rövid időn belül +3 fokra hűtjük le, mindenféle tartósítószer hozzáadása nélkül, így garantálva a 72 órás eltarthatóságot.

Ahhoz, hogy ügyfeleink minél szélesebb körét szolgálhassuk ki, étlapunkon megtalálhatók diétás és cukorbeteg menük is.

Szakácsaink, futáraink azon szorgoskodnak nap, mint nap, hogy a hétköznapok forgatagába jó ízeket csempésszenek.

 
     
Mecsekvidéki Vendéglátó ZRT.   |   Cím: 7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky út 14-16.   |   Tel.: +36 (72) 325-955   |   E-mail: mevid@mevid.hu   |   by K3Net
Vissza a nyitó oldalra Írjon nekünk! Nyomtatás Vissza a nyitó oldalra Oldaltérkép - sitemap