MEVID
mevid Nagykereskedelem
 
 

A közétkeztetés területén, egyrészt a minőség szavatolása és a nyereségesség megőrzése miatt kiemelkedően fontos, a beszerzés. Cégünk ezért hozta létre nagykereskedelmi tevékenységét, ami elsősorban éttermeinket, konyháinkat látja el nyersanyagokkal. A centralizált beszerzés egyrészt a mennyiségi engedmények megszerzését teszi lehetővé és biztosítja az állandó minőségi kritériumok meghatározását és betartatását a beszállítókkal. Az ország minden területéről jól működő beszállítói kapcsolatokat alakítottunk ki közvetlenül a gyártókkal, és ezt központosítottuk a MEVID zrt. tulajdonát képező Mecsekhús Kft.-ben.

mevid   mevid
   
mevid   mevid

A folyamatosan rendelkezésre álló 15-20 millió forint nagyságrendű nagykereskedelmi árukészlet biztosítja a hiánytalan nyersanyag utánpótlást, és a mindenkori legkedvezőbb árakat. Cégünk minőségpolitikájának része, hogy csak minősített szállítóktól vásárolja alapanyagait. Beszállítóink kiválasztásánál fontos szempont volt az ár mellett a minőség magas színvonala és a megbízhatóság.

Nagykereskedésünk Pécsett az Engel János út 5.szám alatt található és teljes élelmiszerkínálatával minden vállalkozás illetve magánszemély előtt nyitva áll, és szeretettel várja kedves vevőit.

 
     
Mecsekvidéki Vendéglátó ZRT.   |   Cím: 7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky út 14-16.   |   Tel.: +36 (72) 325-955   |   E-mail: mevid@mevid.hu   |   by K3Net
Vissza a nyitó oldalra Írjon nekünk! Nyomtatás Vissza a nyitó oldalra Oldaltérkép - sitemap