MEVID
mevid Közétkeztetés
 
 
mevid   mevid
   
mevid   mevid

Cégünk fő tevékenysége ma is a közétkeztetés, mely teljes forgalmunk közel 60%-át az teszi ki. Naponta közel négyezer ember étkeztetését oldjuk meg a lehető legmagasabb színvonalon. Kihasználva az évek alatt összegyűlt tapasztalatokat, ismereteket, illetve a rendelkezésre álló korszerű és ma is folyamatosan újuló infrastrukturális hátteret, felkészült szakembergárda segítségével számos vendéglátó egységet - iskolai, egyetemi konyhát, büfét - üzemeltetünk a fogyasztók megelégedésével.

Étkezőink közé tartoznak Pécsett a Koch Valéria iskola diákjai, és két óvoda gyermekei, Komló számos iskolájának tanulóji és valamennyi óvodai étkezője, Kaposváron egy általános iskola diáksága és Kozármislenyben a Janikovszky Éva bölcsőde, az óvoda és az iskola diákjai.

mevid   mevid
   
mevid   mevid

Cégünk felel a PTE hallgatóinak és dolgozóinak a'la carte étkeztetéséért az Ifjúság úti Pacsirta Étteremben, valamint a Boszorkány úti, újonnan épített, többszáz fő befogadására alkalmas, légkondicionált Boszi Étteremben.

Az iskolás és óvodás gyermekek, diákok ellátását kétféleképpen oldjuk meg. Nagyobb részüket egy nagy kapacitással bíró konyhánkról kiszállítással szolgáljuk ki, másik résznél béreljük az iskolák konyháját. Ez utóbbi esetben a technikai színvonal érdekében különböző saját, jó minőségű eszközöket is kihelyezünk. Ezek a modern berendezések növelik az élelmiszerbiztonságot, lehetővé teszik az egészségesebb ételek előállítását, működésük hatékonyabb, alacsonyabb környezeti terhelést okoznak. Minőségre nemcsak technikai tekintetben figyelünk oda, hanem emellett nagyon fontosnak tartjuk óvodás és iskolás korú "kis" étkezőink visszajelzéseit is. Ezért rendszeres időszakonként tartunk megbeszéléseket az óvoda és iskolavezetőkkel, szülőkkel.

mevid   mevid
   
mevid   mevid
mevid   mevid
  Közétkeztetés  
mevid   mevid

 

mevid   mevid
  ÉTel  
mevid   mevid

Az ellátás során gondosan ügyelünk arra, hogy az önkormányzat által előírt szűkös normák keretein belül is változatos, egészséges ételek szerepeljenek étlapjainkon. A menüsorok összeállításánál figyelembe vesszük mind a gyerekek, mind a nevelők és a szülők igényeit is.

Rendelkezésre álló kapacitásaink, technikai és anyagi eszközeink, valamint szakmai tapasztalataink alapján cégünk további iskolák, óvodák ellátását is vállalja és tervezi. Az üzemi étkeztetés is vállalatunk profiljába vág, ezért cégünk, a MEVID zrt., vállalatok számára is biztosít étkeztetést kiszállításos rendszerben, vagy helybeli főzőkonyha üzemeltetésével.

 
     
Mecsekvidéki Vendéglátó ZRT.   |   Cím: 7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky út 14-16.   |   Tel.: +36 (72) 325-955   |   E-mail: mevid@mevid.hu   |   by K3Net
Vissza a nyitó oldalra Írjon nekünk! Nyomtatás Vissza a nyitó oldalra Oldaltérkép - sitemap