MEVID
mevid Bemutatkozás MEVID zrt.
 
 
mevid   mevid
   
mevid   mevid

Kedves Látogató!

Köszöntjük a MEVID zrt., a Dél-dunántúli régió meghatározó vendéglátó és idegenforgalmi cégének honlapján! Weboldalunkat azért hoztuk létre, hogy:

  • bemutassuk cégünket partnereink és a közvélemény számára,
  • üzleti tevékenységeinkről, szolgáltatásainkról részletes információkkal szolgáljunk,
  • lehetőséget adjunk a szolgáltatások bemutatása után arra, hogy kapcsolatba lépjenek cégünkkel, illetve közvetlenül az interneten on-line ajánlatot kérjenek tőlünk.

Cégünk több, mint 60 éve alakult a Mecsekvidéki Vendéglátó Vállalatként, mai nevén MEVID zrt., amely jelenleg is a régió egyik legrégebbi múlttal rendelkező vendéglátóipari vállalkozása.
2015-ben közel 60 alkalmazottat foglalkoztatunk, hét főzőkonyhát és több tálalókonyhát üzemeltetünk Pécsett, Komlón, Kozármislenyben és Kaposváron. Egységeinkben naponta mintegy ötezer adag ételt állítunk elő.

A vendéglátás a mai napig a cég fő tevékenységi köre, de hiszünk abban, hogy hosszú távon csak a több lábon állás lehet a sikeres jövő záloga.
Ma már a teljes vendéglátási portfóliót kínáljuk ügyfeleiknek: az óvodai, iskolai közétkeztetéstől, a cégeknek rugalmas menürendszerben kínált üzemi étkeztetésen át, az exkluzív, reprezentatív fogadásokig bezárólag biztosítunk cateringet, saját éttermeikben és külső helyszíneken egyaránt.

A társaság egyik meghatározó új profilja, az idegenforgalmi tevékenység, amely szorosan kötődik a vendéglátáshoz, jól kiegészítve azt. Cégünk menedzsmentje az idegenforgalom terén is a folyamatos fejlesztések híve. Egy panzióval indultunk Orfűn, mára további két vendégházzal kiegészülve, összesen több mint 50 férőhellyel várjuk vendégeinket. A Fordan Hotel, a pécsi belvárosban lévő 31 szobás, konferenciateremmel, szaunával és zárt parkolóval rendelkező szálláshelyfejlesztésünk 2013 tavaszán készült el.

A fentiek mellett irodák bérbeadásával, kiadásával is foglalkozunk Pécsett, kihasználva a belváros szívében álló irodaház szabad kapacitásait.

Hogy miért is maradhattunk ilyen hosszú ideig meghatározói Baranya és a Dél-Dunántúl vendéglátásának? Többek közt azért, mert:

A sikeres működés alapjának:

  • A folyamatos megújulást, az infrastrukturális fejlesztéseket tartjuk.
  • A pályázatok segítségével európai színtű körülményeket teremtettünk a mindennapi működéshez a vendéglátásban és idegenforgalomban egyaránt.
  • Minőségbiztosítási és élelmiszerbiztonsági rendszerünk az elsők között, már 2000-től üzemel, ez biztosítja azt, hogy vendégeink magas színvonalú, biztonságos ellátást kapjanak.
  • És nem utolsósorban azért, mert az idők során egyre komplettebb infrastrukturális háttér mellett, egy óriási tapasztalattal és szakmai tudással rendelkező egyedülálló szakembergárda szolgálja vendégeink igényeit.

Forduljon hozzánk bizalommal!


Kapcsolat:
Mevid Zrt.
7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky u. 14-16.
Tel.: 72/325-955
E-mail: mevid@mevid.hu, rendezveny@mevid.hu
Honlap: www.mevid.hu

Reméljük, hogy felkeltjük érdeklődését, és megtisztel bizalmával minket!

Üdvözlettel:

Fodor Péter
Igazgatóság elnöke
MEVID zRt.

 
     
Mecsekvidéki Vendéglátó ZRT.   |   Cím: 7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky út 14-16.   |   Tel.: +36 (72) 325-955   |   E-mail: mevid@mevid.hu   |   by K3Net
Vissza a nyitó oldalra Írjon nekünk! Nyomtatás Vissza a nyitó oldalra Oldaltérkép - sitemap