Munkánk során igyekszünk minőségi szolgáltatást végezni a legjobb tudásunk szerint a legnagyobb gondossággal működni. Vendégeink elégedettsége és biztonsága érdekében beépítettük tevékenységünkbe a HACCP élelmiszerbiztonsági és az ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszereket. Éttermeinkben, konyháinkon a legmodernebb kor igényeinek is megfelelő eszközökkel dolgozunk, figyelembe véve az ÁNTSZ és egyéb törvényi előírásokat is.
A technikai felszereltség folyamatos fejlesztése mellett a humán erőforrás politikánk alapján munkatársaink továbbképzésére, tanulására is nagy hangsúlyt fektetünk, amely nemcsak a szakmai tudás hanem egy bizonyos viselkedéskultúra elsajátítását is jelenti. Cégünk rendelkezik azzal a fejlett infrastrukturális és stabil pénzügyi háttérrel, mellyel minden vendéglátói feladatot a lehető legmagasabb igényeket is kielégítően képes ellátni. Ez az eszközrendszer biztosítja, hogy a jövőben felmerülő újabb és újabb feladatokat kifogástalanul teljesítsük, fejleszthessük és bővíthessük tevékenységeinket. |