MEVID
mevid Értékeink
 
 
mevid   mevid
   
mevid   mevid

Munkánk során igyekszünk minőségi szolgáltatást végezni a legjobb tudásunk szerint a legnagyobb gondossággal működni.

Vendégeink elégedettsége és biztonsága érdekében beépítettük tevékenységünkbe a HACCP élelmiszerbiztonsági és az ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszereket.

Éttermeinkben, konyháinkon a legmodernebb kor igényeinek is megfelelő eszközökkel dolgozunk, figyelembe véve az ÁNTSZ és egyéb törvényi előírásokat is.

mevid   mevid
   
mevid   mevid

A technikai felszereltség folyamatos fejlesztése mellett a humán erőforrás politikánk alapján munkatársaink továbbképzésére, tanulására is nagy hangsúlyt fektetünk, amely nemcsak a szakmai tudás hanem egy bizonyos viselkedéskultúra elsajátítását is jelenti.

Cégünk rendelkezik azzal a fejlett infrastrukturális és stabil pénzügyi háttérrel, mellyel minden vendéglátói feladatot a lehető legmagasabb igényeket is kielégítően képes ellátni. Ez az eszközrendszer biztosítja, hogy a jövőben felmerülő újabb és újabb feladatokat kifogástalanul teljesítsük, fejleszthessük és bővíthessük tevékenységeinket.

 
     
Mecsekvidéki Vendéglátó ZRT.   |   Cím: 7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky út 14-16.   |   Tel.: +36 (72) 325-955   |   E-mail: mevid@mevid.hu   |   by K3Net
Vissza a nyitó oldalra Írjon nekünk! Nyomtatás Vissza a nyitó oldalra Oldaltérkép - sitemap