MEVID
mevid Céljaink
 
 
mevid   mevid
  Munkatárs
 
mevid   mevid

A MEVID zrt. célja, hogy a Dél-dunántúli régió meghatározó vendéglátási és idegenforgalmi szereplője legyen. Vendégeinket magas színvonalon szolgáljuk ki a vendéglátói és idegenforgalmi területeinken, partnereinkkel kölcsönösen sikeres együttműködést valósítsunk meg ingatlanhasznosítási tevékenységünk során.

Célunk, hogy az éttermeinkben étkezőket minőségi ételekkel szolgálhassuk ki, a megrendelőink igényei szerint maximálisan szakszerűen bonyolítsuk le rendezvényeiket és fogadásaikat, melyeknek kellemes, hangulatos hátteret biztosíthatnak éttermeink.

Célunk, hogy a diákétkeztetés terén az alacsony önkormányzati nyersanyagnormák ellenére is minél változatosabb, ízletesebb kínálatot nyújtsunk, figyelembe véve az egészséges táplálkozás szempontjait és a jogszabályi követelményeket is. Hiszünk benne, hogy a gyermekek egészségesebb táplálkozása hozzájárul társadalmunk jólétéhez. 

Célunk, hogy idegenforgalmi területünkön szolgáltatásaink körét bővítsük, panzióink és hotelünk kényelmét növeljük, és ezáltal évről évre egyre több új és visszatérő, elégedett vendég pihenhessen, nyaralhasson nálunk.

mevid   mevid
  Fordan belül
 
mevid   mevid

Célunk, hogy irodáink, raktáraink bérlőinek valamennyi igényének eleget tehessünk az ingatlanjainkkal kapcsolatban, és ezáltal hozzájárulhassunk üzleti sikereikhez, eredményeikhez.

Vevőink, vendégeink, fogyasztóink igényeinek kielégítése mellett, célunk, hogy munkatársaink jól érezzék magukat e fejlődő cégnél, büszkék lehessenek arra, hogy nálunk dolgoznak, és ennek érdekében folyamatosan lehetőséget nyújtunk nekik fejlődésre, továbbképzésre.

 
     
Mecsekvidéki Vendéglátó ZRT.   |   Cím: 7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky út 14-16.   |   Tel.: +36 (72) 325-955   |   E-mail: mevid@mevid.hu   |   by K3Net
Vissza a nyitó oldalra Írjon nekünk! Nyomtatás Vissza a nyitó oldalra Oldaltérkép - sitemap